045 146 2096

PERSONAL TRAINER

Turvallinen tavoitteen mukainen harjoittelu | Terveellinen ravitsemus | Kehonhuolto | Palautuminen | Kuntosaliharjoittelu | Harjoittelu kotona | Yksilövalmennus | Yksilölliset harjoitusohjelmat |

Tarjoan Personal trainer -palveluja joissa käsitellään liikuntaa, ravitsemusta, palautumista ja kehonhuoltoa tarpeesi mukaan. Voit valita joko ohjaustunnit tuntiveloituksella, tai kattavammat yksilövalmennukset. Tuotan palvelut niin kotiisi, kuntosalille tai vaikka metsäpolulle! Ohjaustunnit voidaan järjestää tarvittaessa myös etäyhteydellä tietokoneen tai puhelimen välityksellä.

Yksittäiset ohjaustunnit sopivat tehokkaaseen treeniin, tekniikoiden tsekkaukseen, jonkin aihealueen tarkempaan tutkiskeluun ja ovat sovellettavissa asiakkaan tarpeen mukaan.

Valmennukset sopivat asiakkaalle, jotka etsivät perusteellisempaa valmennusta kohti tavoitteitaan. Sinun määrittelemäsi tavoite ohjaa valmennuksen suuntaa ja on muokattavissa tarpeittesi mukaiseksi.

Yksilölliset harjoitusohjelmat niin kuntosalille kuin kotiharjoitteluun tehdään tavoitteesi ja yksilölliset tarpeesi huomioiden. Näin varmistat että ohjelma sopii JUURI sinulle!

Kiinnostuitko? Soita tai laita viestiä: 045 146 2096 / simo@komis.fi

Liikunnan saralla kokemusta löytyy kuntosaliharjoittelusta, kehonpainoharjoittelusta sekä erilaisista kehonhuoltomenetelmistä. Osaan huomioida harjoittelussa virheasentoja ja kokonaisuutta kattavasti. Toisinaan halutaan harjoitella kovasti, poistua mukavuusalueelta, rakentaa lihasta, tehdä kovia voimaharjotteita. Joskus tosin on viisaampaa ottaa iisimmin, sillä tietyissä tilanteissa maltillisempi harjoittelu johtaa nopeampaan kehitykseen. Sopeutan valmennustyylini aina asiakkaan tarpeen mukaan. Turvallisuus harjoittelussa on myös tärkeää.

Ravitsemuksessa valmennan asiakasta kohti parempia luonnollisia valintoja ja ennenkaikkea terveellisempää ravitsemusta. Kaloreita lasketaan vain poikkeustapauksissa, sillä useimmille laskeminen aiheuttaa vain turhaa stressiä.

Kehonhuollon menetelmistä putkirullaus ja ennenkaikkea Kalevalaisen jäsenkorjauksen opiskelu on antanut laajat työkalut kehonhuollon merkityksen ymmärtämiseen. Liikkuvuus ja kehonhuolto on tärkeimpiä asioita kaikessa liikunnassa, joka unohtuu meiltä aivan liian usein. Hoidan tarvittaessa myös erilaisia virheasentoja ja jumitiloja kuntoon jäsenkorjauksen avulla. Lisäksi osaan auttaa sinua löytämään sinulle sopivan kehonhuollon menetelmän.

Palautuminen on yksi tärkeimmistä asioista. Mikäli kuormitustila on jo ennen harjoittelun aloittamista korkealla ja palautuminen heikkoa, onko mitään hyötyä kuormittaa itseään lisää? Monesti näkee myös, että ihmiset luulee palautuvansa hyvin, vaikkakin he eivät oikeasti palaudu kunnolla. Työelämän kiireellisyys ja arki kuormittaa meitä paljon ja tämä on tärkeää ottaa harjoittelussa huomioon.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Valmennuspaikkoja rajoitetusti.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Toimintasektorina Joensuu. Etäyhteyden palveluissa (Firstbeat ja ohjaustunnit etäyhteydellä) koko Suomen alueella.

Kuhmolaisten kannattaa kysellä valmennuksia ja ohjaustunteja, koska ne saadaan järjestymään noin kuukauden välein käydessäni Kuhmossa.

PT-palveluiden hintatiedot löytyvät http://komis.fi/hinnasto/ sivulta.

Ota yhteyttä niin katsotataan sinulle sopiva palvelu! 045 146 2096 / simo@komis.fi

Palveluissa myös Kalevalainen jäsenkorjaus opiskelijatyönä.