045 146 2096

PERSONAL TRAINING

Turvallinen tavoitteen mukainen harjoittelu | Terveellinen ravitsemus | Kehonhuolto | Palautuminen | Kuntosaliharjoittelu | Harjoittelu kotona | Yksilövalmennus | Yksilölliset harjoitusohjelmat |

Ohjaan Personal trainer -palveluja joissa käsitellään liikuntaa, ravitsemusta, palautumista ja kehonhuoltoa tarpeesi mukaan. Tuotan palvelut aina yksilöllisesti kunkin henkilön tarpeen mukaan. En koskaan yritä mahduttaa asiakkaita samaan muottiin, koska kaikki ovat erilaisia ja kaikille ei sovi kaikki. Tämä pätee niin ravintoon, liikuntaan, palautumiseen kuin kehonhuoltoon.

Tuotan palvelut niin kotiisi, kuntosalille tai vaikka metsäpolulle! Ohjaustunnit voidaan järjestää tarvittaessa myös etäyhteydellä tietokoneen tai puhelimen välityksellä.

Suurin vahvuuteni valmentajana on kokonaisuuden huomiointikyky. Miten kaikki vaikuttaa kaikkeen ja miten sinulle saadaan yksilöllisesti paras, tehokkain ja kehittävin lopputulos aikaiseksi. Valmentajana olen mukautumiskykyinen ja osaan toimia asiakkaan tavoitteen saavuttamista tukevasti. Kykyni löytää ongelmakohdat ja niiden korjaaminen auttaa sinua saavuttamaan nopeammin tavoitteesi.

Yksittäiset ohjaustunnit sopivat tehokkaaseen treeniin, tekniikoiden tarkasteluun tai jonkin aihealueen tarkempaan tutkiskeluun. Ohjaustunnit ovat sovellettavissa asiakkaan tarpeen mukaan.

Valmennukset sopivat asiakkaalle, jotka etsivät perusteellisempaa valmennusta kohti tavoitteitaan. Sinun määrittelemäsi tavoite ohjaa valmennuksen suuntaa ja on muokattavissa tarpeittesi mukaiseksi. Kohti hyvää oloa -valmennus on päävalmenukseni.

Yksilölliset harjoitusohjelmat niin kuntosalille kuin kotiharjoitteluun tehdään tavoitteesi, yksilölliset tarpeesi ja mahdolliset henkilökohtaiset rajoitteesi huomioiden. Näin varmistat että ohjelma sopii JUURI sinulle!

Kiinnostuitko? Soita tai laita viestiä: 045 146 2096 / simo@komis.fi

Koutsina toimii Simo, joka kertoo seuraavaa:

Liikunnan saralla kokemusta löytyy vuodesta 2013 lähtien kuntosaliharjoittelusta, kehonpainoharjoittelusta sekä erilaisista kehonhuoltomenetelmistä. Osaan huomioida harjoittelussa virheasentoja ja kokonaisuutta kattavasti. Toisinaan halutaan harjoitella kovasti, poistua mukavuusalueelta, rakentaa lihasta, tehdä kovia voimaharjotteita. Joskus tosin on viisaampaa ottaa iisimmin, sillä tietyissä tilanteissa maltillisempi harjoittelu johtaa nopeampaan kehitykseen. Sopeutan valmennustyylini aina asiakkaan tarpeen mukaan. Turvallisuus harjoittelussa on myös tärkeää.

Ravitsemuksessa valmennan asiakasta kohti parempia luonnollisia valintoja ja ennenkaikkea terveellisempää ravitsemusta. Omat rankat kokemukset tulehduksellisen suolistosairauden kanssa ovat motivoineet opiskelemaan tuhansia tunteja ravinnosta. Ravitsemus on kaiken perusta, joten se on oltava kunnossa!

Kehonhuollon menetelmistä putkirullaus ja ennenkaikkea Kalevalaisen jäsenkorjauksen opiskelu on antanut laajat työkalut kehonhuollon merkityksen ymmärtämiseen. Liikkuvuus ja kehonhuolto on tärkeimpiä asioita kaikessa liikunnassa, joka unohtuu meiltä valitettavan usein. Pidän kehonhuollon ohjaustunteja, joissa huolletaan kehoa putkirullauksen, liikkuvuusharjoittelun ja dynaamisen venyttelyn avulla. Teen myös Kalevalaista jäsenkorjausta, josta saattaa löytyä apu sinun ongelmaasi.

Palautuminen on yksi tärkeimmistä asioista. Työelämän kiireellisyys, suorituskeskeisyys ja arki kuormittaa meitä paljon ja tämä on tärkeää ottaa harjoittelussa huomioon. Mikäli kuormitustila on jo ennen harjoittelun aloittamista korkealla ja palautuminen heikkoa, onko mitään hyötyä kuormittaa itseään lisää? Monesti näkee myös, että ihmiset luulee palautuvansa hyvin, vaikkakin he eivät oikeasti palaudu kunnolla. Tilanne johtaa helposti ylikuormitustilaan ja siitä ylikuntoon.


– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Valmennuspaikkoja rajoitetusti.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Ohjaustunteja saatavana yksittäin ja useamman kerran pakettina. Valmennukset jokaisen tarpeen mukaan yksilöllisesti.

Toimintasektorina Joensuu. Etäyhteyden palveluissa (Firstbeat ja ohjaustunnit etäyhteydellä) koko Suomen alueella.

Kuhmolaisten kannattaa kysellä valmennuksia ja ohjaustunteja, koska ne saadaan järjestymään noin kuukauden välein käydessäni Kuhmossa.

Ota yhteyttä niin katsotataan sinulle sopiva palvelu!
045 146 2096 / simo@komis.fi

Palveluissa myös Kalevalainen jäsenkorjaus.