045 146 2096

Liikunnan ohjaus

Turvallinen tavoitteen mukainen harjoittelu | Terveellinen ravitsemus | Kehonhuolto | Palautuminen | Kuntosaliharjoittelu | Harjoittelu kotona | Yksilölliset harjoitusohjelmat |

Mietitkö, että miten saisin kehostani toimintakykyisemmän? Tai että miten minun olisi viisasta vahvistaa kehoani?

Tuotan palvelut kotiisi, kuntosalille tai vaikka metsäpolulle! Ohjaustunnit voidaan järjestää tarvittaessa myös etäyhteydellä tietokoneen tai puhelimen välityksellä.

Suurin vahvuuteni ohjaajana on kokonaisuuden huomiointikyky. Miten kaikki vaikuttaa keskenään kokonaisuuteen ja miten sinulle saadaan yksilöllisesti tehokas tulos aikaiseksi. Ohjaajana olen mukautumiskykyinen ja osaan toimia asiakkaan tavoitteen saavuttamista tukevasti.

Yksittäiset ohjaustunnit sopivat esimerkiksi liiketekniikoiden tarkasteluun tai jonkin aihealueen tarkempaan tutkiskeluun. Miten venyttelen tehokkaasti? Miten saan kehostani toimivamman? Ohjaustunnit ovat sovellettavissa asiakkaan tarpeen mukaan.

Yksilölliset harjoitusohjelmat niin kuntosalille kuin kotiharjoitteluun tehdään tavoitteesi, yksilölliset tarpeesi ja mahdolliset henkilökohtaiset rajoitteesi huomioiden. Näin varmistat että ohjelma sopii JUURI sinulle!

Kiinnostuitko? Soita tai laita viestiä: 045 146 2096 / simo@komis.fi

Ohjaajana toimii Simo, joka kertoo seuraavaa:

Liikunnan saralla kokemusta löytyy vuodesta 2013 lähtien kuntosaliharjoittelusta, kehonpainoharjoittelusta sekä erilaisista kehonhuoltomenetelmistä. Osaan huomioida harjoittelussa myös virheasentoja ja kokonaisuutta kattavasti. Toisinaan halutaan harjoitella kovasti, poistua mukavuusalueelta, rakentaa lihasta, tehdä kovia voimaharjotteita. Joskus tosin on viisaampaa ottaa iisimmin, sillä tietyissä tilanteissa maltillisempi harjoittelu johtaa nopeampaan kehitykseen. Sopeutan ohjaustyylini aina asiakkaan tarpeen mukaan. Turvallisuus harjoittelussa on myös tärkeää.

Ravitsemuksessa ohjaan kohti parempia luonnollisia valintoja ja ennenkaikkea terveellisempää ravitsemusta. Omat rankat kokemukset tulehduksellisen suolistosairauden kanssa ovat motivoineet opiskelemaan tuhansia tunteja ravinnosta. Ravitsemus on kaiken perusta, joten se on oltava kunnossa!

Kehonhuollon menetelmistä putkirullaus ja ennenkaikkea Kalevalaisen jäsenkorjauksen opiskelu on antanut laajat työkalut kehonhuollon merkityksen ymmärtämiseen. Liikkuvuus ja kehonhuolto on tärkeimpiä asioita kaikessa liikunnassa, joka unohtuu meiltä valitettavan usein. Pidän kehonhuollon ohjaustunteja, joissa huolletaan kehoa putkirullauksen, liikkuvuusharjoittelun ja dynaamisen venyttelyn avulla. Teen myös Kalevalaista jäsenkorjausta, josta saattaa löytyä apu sinun ongelmaasi.

Palautuminen on yksi tärkeimmistä asioista. Työelämän kiireellisyys, suorituskeskeisyys ja arki kuormittaa meitä paljon ja tämä on tärkeää ottaa kokonaisuudessa huomioon. Toisinaan näkee, että ihmiset luulee palautuvansa hyvin, vaikkakin he eivät oikeasti palaudu kunnolla. Tilanne johtaa helposti ylikuormitustilaan ja siitä ylikuntoon.
Firstbeat- hyvinvointinalyysi on loistava työkalu myös palautumisen seuraamiseen.

Ohjaustunteja saatavana yksittäin ja useamman kerran pakettina, jolloin ohjaustunnit ovat myös edullisempia.

Toiminta-alueena Joensuu.

Kiinostuitko? Ota yhteyttä!
045 146 2096 / simo@komis.fi

Palveluissa myös Kalevalainen jäsenkorjaus.