045 146 2096

Kohti hyvää oloa -valmennus

 

Miltä tuntuisi jos kroppa olisikin hyvinvoiva ja paremmassa kunnossa? Miltä tuntuisi jaksaa ja voida paremmin elämän rasitteissa? Miltä tuntuisi syödä terveellisesti ja silti nautinnollisesti? Haluaisitko myös pudottaa hieman painoa, kiinteytyä tai hankkia hieman lihasmassaa ilman rasittavaa kaloreitten laskemista? Löydä tasapaino kaiken keskelle: Kohti hyvää oloa -valmennus on juuri sinulle!

Valmennuksen avulla saavutat nopeampia tuloksia, opit tekemään parempia valintoja jotka rakentavat sinulle perustan hyvälle ololle! Valmennuksessa opit myös välttämään yleisiä sudenkuopia, joihin monen motivaatio karuituu. Tässä valmennuksessa sinut otetaan aina huomioon yksilönä sekä jokainen valmennus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi. 

Valmennuksessa on neljä osa-aluetta:

Liikunta(*1), ravinto (*2), palautuminen(*3) sekä kehonhuolto(*4). Näistä jokaista käydään ohjaustuntien aikana asiakkaan henkilökohtaisen tarpeen mukaan lävitse. Pääpaino valmennuksessa voi olla missä osa-alueessa tahansa, sillä nämä määräytyy yksilöllisesti. Tarkoitus on kuitenkin usein saada keho parempaan kuntoon!

Valmennukseen sisältyy:

  • Alkutilanteen kartoitus ja suunnitelma valmennuksen toteuttamisesta
  • Ohjaustunnit (*1,*2,*3,*4) joko kuntosalilla, kotona tai vaikka luonnon keskellä metsäpolulla!
  • Ruokapäiväkirja + analyysi
  • Henkilökohtainen, juuri sinun omiin tavoitteisiisi räätälöity harjoitusohjelma ja sen päivittäminen
  • Firstbeat – hyvinvointianalyysi valmennuksen aluksi ja lopuksi
  • Yhteydenpito valmentajaan whastsapp -sovelluksella

+ Kalevalainen jäsenkorjaus (1 hoitokerta) ilmaiseksi jokaiselle valmennuksen aloittajalle!

Koska elämäntapamuutos on pitkä prosessi ja vaatii aikaa, valmennuksen kesto on minimissään 6kk. Valmennuksen voi myös valita 12kk:n mittaisena. 

Valmennuksessa harjoittelu kuntosalilla on toki mahdollista, mutta liikunta(*1) -osio toteutetaan enimmäkseen kotitreeniohjelmalla, kehonpainoharjoitteluna tai hyödyntämällä yleisiä liikuntapaikkoja joita on Joensuun alueella runsaasti.

Tätä valmennusta et saa mistään muualta. Valmennuspaikkoja on rajallisesti, joten varaa omasi heti:

  • Laita mailia: simo@komis.fi
  • Soita: 045 146 2096
Matka kohti hyvää oloa alkaa nyt!

ps. haluaisitko tutustua tarkemmin personal trainer- palveluihin?