045 146 2096

Info

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on 45454564-739x1024.jpg

Simo täällä terve! Toimin yrittäjänä, valmentajana ja Kalevalaisena jäsenkorjaajana nimeäni kantavassa yrityksessäni komis.fi

Työni koostuu nykyisellään Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta ja ohjauksesta kehonhuollon ja palautumisen parissa . Aiemmin valmensin ihmisiä niin kuntosalilla kuin kuntosalin ulkopuolella. Nykyisellään tämä treenipuolen ohjaaminen on jäänyt hyvin vähille ja ohjaankin enää kehonpainoharjoittelua. Mielenkiintoni ihmiskehon toimintaa kohtaan on motivoinut opiskelemaan ihmiskehon toimintaa monelta kantilta. Käytän aikaani edelleen opiskeluun melkeinpä päivittäin. Ihmiskehon toiminnan opettelussa riittää haastetta!

Omalla liikunnan saralla perusteellisempaa kuntosalitaustaa on vuodesta 2013 lähtien. Elämän varrella on tullut kokeiltua lukuisia liikuntalajeja pelkästä liikunnan tuomasta ilosta, sillä olen pienestä pitäen tykännyt liikkumisesta. Osaamista löytyy niin kehonpaino- kuin kuntosaliharjoittelusta painojen kanssa.

Ravitsemuksen merkitys on tullut opittua kantapään kautta. Nuoruusvuosien jatkuva painiminen suolisto-ongelmien kanssa ovat motivoineet opiskelemaan kattavasti ravinnosta ja siitä, miten ruoansulatuselimistö toimii.

Nykyisellään kehonhuolto on todella suuressa roolissa. Opiskellessani Kalevalaista jäsenkorjausta ymmärrys ihmiskehon toimintaan on laajentunut laajasti. Koulutuksen aikana täytyi tehdä 300 harjoitushoitoa, mutta minulla niitä tuli tuplat ja se opetti paljon. Tykkään itsekin käydä säännöllisesti jäsenkorjauksessa ja se todellakin on kannattanut: moni kiputila on ja pysyy poissa. Kevääseen -22 mennessä jäsenkorjauksia on kertynyt jo reilu 1500, joten kokemusta on karttunut jo mukavasti.

Haluaisitko saada kehosi parempaan tasapainoon, kuntoon ja hyvinvoivaksi? Autan sinua mielelläni!

Koulutustaustaa:
* Kalevalainen jäsenkorjaaja (3v koulutus)
* Lisensoitu Personal trainer (Trainer4you)
* Kuntosalivalmentaja (Trainer4you)
* Kehonpainoharjoitteluohjaaja (spartan gear)
* Firstbeat- hyvinvointianalyysi
* Fascia- ja foamroller
+ Tuhansia tunteja alaan liityvää kirjallisuutta, verkkokursseja jne..
+ Joy of the living levels 1, 2 & 3 (1,5 vuoden koulutus meditaation ihmeelliseen maailmaan)