045 146 2096

Info

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on 45454564-739x1024.jpg

Simo täällä terve! Toimin yrittäjänä, valmentajana ja Kalevalaisena jäsenkorjaajana nimeäni kantavassa yrityksessäni komis.fi. Minun tehtävänä on auttaa sinua saavuttamaan luonnollista hyvinvointia liikunnan, ravinnon, kehonhuollon ja palautumisen avulla. Perusta kuntoon, niin sen päälle on hyvä rakentaa kestävä keho!

Suurin vahvuuteni valmentajana on kokonaisuuden huomiointikyky. Miten kaikki vaikuttaa kaikkeen ja miten juuri sinulle saadaan paras, tehokkain ja kehittävin lopputulos aikaiseksi. Osaan ottaa tekijöitä laajasti huomioon ja huomioida sinut yksilönä, sillä tämä takaa sinulle kestävän lopputuloksen.

Valmentajana olen mukautumiskykyinen ja osaan toimia asiakkaan tavoitteen saavuttamista tukevasti. Kykyni löytää ongelmakohdat ja niiden korjaaminen auttaa sinua saavuttamaan nopeammin tavoitteesi. Jos haet valmentajalta kovaa piiskaamista, en ole sinulle sopiva valmentaja. Toki myös selkärankaa löytyy.

Omaan perusteellisempaa kuntosalitaustaa vuodesta 2013 lähtien. Tätä ennen kuntosalilla on tullut käytyä aina kouluvuosista satunnaisemmin. Elämän varrella on tullut kokeiltua lukuisia liikuntalajeja pelkästä liikunnan tuomasta ilosta, sillä olen pienestä pitäen tykännyt liikkumisesta. Monipuolinen liikunta todellakin kannattaa! Nykyisellään olen keskittynyt enemmän kehonpainoharjoitteluun, sillä se tuntuu kaikkein omimmalta ja kroppa voi omalla kohdallani paljon paremmin!

Ravitsemuksen merkitys on tullut opittua kantapään kautta. Nuoruusvuosien jatkuva painiminen suolisto-ongelmien kanssa ovat motivoineet opiskelemaan kattavasti ravinnosta ja siitä, miten ruoansulatuselimistö toimii. Nykyisellän ravitsemus on kunnossa ja suolisto ongelmia esiintyy tosi harvoin! Kyllä muuten kannatti!

Myös palautumisen merkityksen opin kantapään kautta. Tehdessäni kolmivuorotyötä hieman liian ronskeilla elämäntavoilla höystettynä, ajaudun tietämättäni ylikuormitustilaan. Tilanne ajautui aina niin pahaksi asti, että tarve oli sairaslomalle ja täydelliseen pysähtymiseen. Tilanteesta palautuminen kesti ainakin 2 vuotta. Omalle kohdalle koettu burnout johdatti Firstbeat-hyvinvointianalyysin maailmaan, siksi tarjoan sinulle sitä tänä päivänä!

Nykyisellään kehonhuolto on todella suuressa roolissa. Opiskellessani Kalevalaista jäsenkorjausta ymmärrys ihmiskehoon on laajentunut äärettömän laajalla tavalla. Miten jokin, niin kivuton ja miellyttävä käsittely voikaan auttaa ihmistä niin paljon. Koulutuksen aikana täytyi tehdä 300 harjoitushoitoa, mutta minulla tuli tuplat ja se opetti paljon. Tykkään itsekin käydä säännöllisesti jäsenkorjauksessa ja se todellakin on kannattanut: olen päässyt monenlaisesta kivusta, lihasjännityksestä ja kolotuksesta eroon!

Haluaisitko saada kehosi parempaan tasapainoon, kuntoon ja hyvinvoivaksi? Autan mielelläni!

Koulutus:
* Kalevalainen jäsenkorjaaja
* Lisensoitu Personal trainer (Trainer4you)
* Kuntosalivalmentaja (Trainer4you)
* Kehonpainoharjoitteluohjaaja (spartan gear)
* Firstbeat- hyvinvointianalyysi
* Fascia- ja foamroller

-Simo