045 146 2096

Info

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on 45454564-739x1024.jpg

Simo täällä terve! Toimin hyvinvointi komiksen puikoissa yrittäjänä, valmentajana ja kalevalaisena jäsenkorjaajana. Komiksen missio on auttaa asiakkaitaan saavuttamaan luonnollista hyvinvointia liikunnan, ravinnon, kehonhuollon ja palautumisen avulla! Perusta kuntoon, niin sen päälle on hyvä rakentaa kestävä keho!

Suurimmat vahvuuteni valmentajana on vahva anatomian tuntemus ja kokonaisuuden huomiointikyky. Miten kaikki vaikuttaa kaikkeen ja miten juuri sinulle saadaan paras, tehokkain ja kehittävin lopputulos aikaiseksi. Osaan ottaa tekijöitä laajasti huomioon ja huomioida sinut yksilönä, sillä tämä takaa sinulle kestävän lopputuloksen!

Valmentajana olen mukautumiskykyinen ja osaan toimia asiakkaan tavoitteen saavuttamista tukevasti. Kykyni löytää ongelmakohdat ja niiden korjaaminen auttaa sinua saavuttamaan nopeammin tavoitteesi.

Omaan perusteellisempaa kuntosalitaustaa vuodesta 2013 lähtien. Tätä ennen kuntosalilla on tullut käytyä aina kouluvuosista satunnaisemmin. Elämän varrella on tullut kokeiltua lukuisia liikuntalajeja hiihdosta tennikseen. Olen pienestä pitäen tykännyt liikkumisesta ja osa näistä lajeista on jäänyt myös osaksi elämää. Monipuolinen liikunta todellakin kannattaa! Nykyisellään olen jättänyt painoilla treenaamisen vähemmälle ja keskittynyt kehonpainoharjoitteluun, sillä se tuntuu kaikkein omimmalta ja kroppa voi paljon paremmin!

Ravitsemuksen merkitys on tullut opittua kantapään kautta. Nuoruusvuosien jatkuva painiminen suolisto-ongelmien kanssa ovat motivoineet opettelemaan kattavasti ravinnosta ja siitä, miten ruoansulatuselimistö toimii. Nykyisellän ravitsemus on kunnossa ja suolisto ongelmia esiintyy tosi harvoin! Kyllä muuten kannatti!

Myös palautumisen merkityksen opin kantapään kautta. Tehdessäni kolmivuorotyötä hieman liian ronskeilla elämäntavoilla höystettynä, ajaudun tietämättäni ylikuormitustilaan. Tilanne ajautui aina niin pahaksi asti, että tarve oli sairaslomalle ja täydelliseen pysähtymiseen. Tilanteesta palautuminen kesti ainakin 2 vuotta. Omalle kohdalle koettu burnout johdatti Firstbeat-hyvinvointianalyysin maailmaan, siksi tarjoan sinulle sitä tänä päivänä!

Nykyisellään kehonhuolto on todella suuressa roolissa. Kalevalaisen jäsenkorjauksen opiskelu on saanut ymmärtämään ihmiskehoa äärettömän laajalla tavalla. Yleensä teen jokaisessa treenissä liikkuvuusharjoittelua ja jonkinmoista kehonhuoltoa. Lisäksi käyn hoidattamassa kehoa kokonaisvaltaisesti. Kehonhuolto on todellakin kannattanut, sillä olen päässyt monenlaisesta kivusta, lihasjännityksestä ja kolotuksesta eroon!

Haluaisitko saada kehosi parempaan kuntoon? Autan mielelläni!

Koulutus:
* Kalevalainen jäsenkorjaaja
* Lisensoitu Personal trainer (Trainer4you)
* Kuntosalivalmentaja (Trainer4you)
* Kehonpainoharjoitteluohjaaja (spartan gear)
* Firstbeat- hyvinvointianalyysi
* Fascia- ja foamroller

-Simo