045 146 2096

Firstbeat

Tunnista kuormitustekijät. Hallitse stressiä. Palaudu paremmin. Liiku oikein.

Firstbeat -hyvinvointianalyysi auttaa tunnistamaan sinua kuormittavia ja stressaavia tekijöitä niin työssä, kuin vapaa-ajalla. Selvitä palaudutko riittävästi ja kuinka voit parantaa unesi laatua. Firstbeat myös kertoo, sisältääkö päiväsi tarpeeksi liikuntaa ja kehittääkö liikunta kuntoasi. Mittaus on helppo toteuttaa arjen keskellä ja palautekeskustelu voidaan järjestää puhelimen, tietokoneen tai tabletin välityksellä jolloin varsinaista fyysistä tapaamista ei tarvita!

Mittaus sopii myös yrityksille, työporukoille ja erilaisille ryhmille. Kysy tarjousta!

Mittaus toteutetaan seuraavasti:

Tilaat minulta palvelun, jolloin mittalaite toimitetaan postin välityksellä muutaman arkipäivän kuluessa tilauksesta. Teet mittauksen annettujen ohjeiden mukaisesti ja palautat mittalaitteen postin välityksellä. Minä analysoin tulokset, laadin raportin ja sen jälkeen pidetään palautekeskustelu esimerkiksi tietokoneen välityksellä. Palautekeskustelussa käydään lävitse mittausraportti ja mietitään yhdessä ratkaisuja, jotka johdattavat sinua kohti tavoitettasi. Kauttani järjestyy myös erillaiset valmennukset ja jatkotoimenpiteet hyvinvointianalyysin tueksi, niistä lisää tämän sivun lopussa.

 

Lisää Firstbeat-hyvinvointianalyysista sähköpostilla: simo@komis.fi tai puhelimella: 045 146 2096

Tarjoan palveluissani myös Personal trainer palveluita ja Kalevalaista jäsenkorjausta. Firstbeat mittauksella stressi ja kuormittavat tekijät hallintaan, personal trainer palveluilla kehosi kuntoon ja Kalevalaisella jäsenkorjauksella olosi vetreäksi!

Kohti hyvää oloa -valmennus

Kalevalainen jäsenkorjaus

Online-ravintovalmennus