045 146 2096

Merisuolakääre

(HUOM! TÄMÄ EI KORVAA VIRALLISTA JA SINULLE OHJATTUA HOITOA. NOUDATA AINA LÄÄKÄRILTÄSI/ HOITAJALTASI SAATUA OHJEISTUSTA)


Tässä perinteinen, tehokas ja turvallinen hoitomuoto kivun, tulehduksen ja turvotuksen hoitoon, ole hyvä!

Tarvikkeet:
3 rkl merisuolaa (ehdoton merisuola!)
1 litra (n.22 asteista) vettä
froteepyyhe tai sukka (leikkaa kärki pois sukasta, niin saat kätevän raajaan asetettavan siteen)

Liuota merisuola litraan vettä. Kastele pyyhe tai sukka liuokseen ja purista pyyhe/sukka nihkeäksi. Sukka on kätevä raajojen hoitoon, pyyhkeen voi laittaa muille alueille.

Aseta pyyhe/sukka hoidettavalle alueelle ja pidä sitä noin 45 minuuttia 1-3x päivässä noin kolmen päivän ajan. Huolehdi, että pidät itsesi lämpimänä hoidon aikana, käytä tarvittaessa vaikka leivinpaperia/muovipussia pyyhkeen päällä, että saat vaatteet päällesi. Mikäli kääre aiheuttaa iho-oireita, lopeta kääreen käyttö.

Jos sinulla on munuaisten ongelmia, vältä kääreen käyttämistä. Eturauhas- ja virtsatie ongelmien hoidossa veden lämpötila kannattaa nostaa kädenlämpöiseksi.

Merisuolakääreen teho perustuu osmoosiin, jossa nestepaine-ero saa kudoksessa olevan ylimääräisen nesteen kulkemaan solukalvojen läpi matalampaan paineeseen ja näin nopeuttaa tulehdusnesteen poistumista kudoksista samalla vauhdittaen myös paranemista. Kääre myös viilentää tulehtunutta kohtaa, jolloin kudoseen ei pääse kertymään niin nopeasti uutta nestettä.

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan tähän tehokkaaseen perinnehoitoon:

Kalevalainen jäsenkorjaus