045 146 2096

Jäsenkorjauksen jälkeen

Jäsenkorjauksen jälkeen voi ilmetä erilaisia vaikutuksia kolmen vuorokauden ajan. Toisinaan kipu jää välittömästi hoitopöydälle. Joissakin harvemmissa tapauksissa paikat voivat aluksi olla kipeämmätkin kuin tullessa, mutta hoidon vaste tulee kolmen vuorokauden aikana. Tyypillisiä reaktioita on palelu ja väsymys, keholle tulee nyt antaa aikaa tasapainottua. Vaikka jäsenkorjaus on hellävaraista, se on myös todella tehokasta.

Jäsenkorjauksen jälkeen on äärimmäisen tärkeää Muistaa juoda reilusti vettä! Kuona-aineet poistuu nyt tehokkaasti elimistöstä ja kudokset oikein huutaa uutta nestettä kudoksiin!

Lisäksi vältä seuraavia kolmen vuorokauden ajan:
* Rasittavaa liikuntaa (rento tavoitteeton kävely sallittua kohtuullisesti)
* Saunomista ja auringonottoa
* Alkoholin käyttöä

Selkä on pehmeä ja tuki heikompi, jolloin kiertoliikkeitä kannattaa välttää (imurointi, pallopelit tms)

Näin tekemällä saat tehostettua käsittelyn vaikutusta.

Jatkokäsittelyt yksilöllisesti tilanteen mukaan. Pitempään jatkuneet vaivat vaativat yleensä enemmän käsittelykertoja. Koska vaivat ovat yksilöllisiä, niin joillakin keho tarvitsee käsittelyä muutaman viikon välein, että vaiva pysyy poissa.

Ylläpitävänä ja ennaltaehkäisevänä kannattaa käydä jäsenkorjauksessa silloin tällöin, vaikkei vaivaa olisikaan. Ennaltaehkäisy kannattaa!

Jos jossain kehon osassa on tulehdusta -> merisuolakääreen käyttö.

Mikäli sinulla on tarvetta tarkemmalle ohjaukselle, haluat opetella venyttelyä tai omatoimista kehonhuoltoa tarkemmin niin järjestän näistä erillisiä ohjaustunteja. Tunneista löydät lisää personal trainer -palveluista.

Jos jaksamisen ja palautumisen kanssa on ongelmia, hyvinvointianalyysi on tähän loistava työkalu.