045 146 2096

PERSONAL TRAINING

Turvallinen tavoitteen mukainen harjoittelu | Terveellinen ravitsemus | Kehonhuolto | Palautuminen | Kuntosaliharjoittelu | Harjoittelu kotona | Yksilövalmennus | Yksilölliset harjoitusohjelmat |

Tarjoan Personal trainer -palveluja joissa käsitellään liikuntaa, ravitsemusta, palautumista ja kehonhuoltoa tarpeesi mukaan. Voit valita joko ohjaustunnit tuntiveloituksella, tai kattavammat yksilövalmennukset. Tuotan palvelut niin kotiisi, kuntosalille tai vaikka metsäpolulle! Ohjaustunnit voidaan järjestää tarvittaessa myös etäyhteydellä tietokoneen tai puhelimen välityksellä.

Liikunnan saralla kokemusta löytyy kuntosaliharjoittelusta, kehonpainoharjoittelusta sekä erilaisista kehonhuoltomenetelmistä. Lisäksi osaan huomioida harjoittelussa virheasentoja ja kokonaisuutta kattavasti. Toisinaan halutaan harjoitella kovasti, poistua mukavuusalueelta, rakentaa kehoa, tehdä kovia voimaharjotteita jolloin sopeutan valmennustyylini asiakkaan tarpeen mukaan. Kuitenkin turvallisuus harjoittelussa on kaiken a ja o sillä tämä takaa sinulle turvallisen ja terveellisen harjoittelun.

Ravitsemuksessa valmennan asiakasta kohti parempia luonnollisia valintoja ja ennenkaikkea terveellistä ravitsemusta. Ravinnolla voidaan vaikuttaa kaikkiin elämän osa-alueisiin ja ennaltaehkäistä elintapasairauksia joten sen on oltava kunnollista!

Kehonhuollon menetelmistä putkirullaus ja ennenkaikkea Kalevalaisen jäsenkorjauksen opiskelu on antanut laajat työkalut kehonhuollon merkityksen ymmärtämiseen. Tarvittaessa hoidan myös sinun jumitilat ja virheasennot kuntoon jäsenkorjauksen avulla. Lisäksi osaan auttaa sinua löytämään sinulle sopivan kehonhuollon menetelmän.

Kiinnostuitko? Soita tai laita viestiä: 045 146 2096 / simo@komis.fi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Yksittäiset ohjaustunnit sopivat tehokkaaseen treeniin, tekniikoiden tsekkaukseen, jonkin aihealueen tarkempaan tutkiskeluun ja ovat sovellettavissa asiakkaan tarpeen mukaan.

Valmennukset sopivat asiakkaalle, jotka etsivät perusteellisempaa valmennusta kohti tavoitteitaan. Sinun määrittelemäsi tavoite ohjaa valmennuksen suuntaa ja on muokattavissa tarpeittesi mukaiseksi.

Yksilölliset harjoitusohjelmat niin kuntosalille kuin kotiharjoitteluun tehdään tavoitteesi ja yksilölliset tarpeesi huomioiden. Näin varmistat että ohjelma sopii JUURI sinulle!

Valmennuspaikkoja rajoitetusti.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Toimintasektorina Joensuu. Etäyhteyden palveluissa (Firstbeat ja ohjaustunnit etäyhteydellä) koko Suomen alueella.

Kuhmolaisten kannattaa kysellä valmennuksia ja ohjaustunteja, koska ne saadaan järjestymään noin kuukauden välein käydessäni Kuhmossa.

PT-palveluiden hintatiedot löytyvät http://komis.fi/hinnasto/ sivulta.

Ota yhteyttä niin katsotataan sinulle sopiva palvelu! 045 146 2096 / simo@komis.fi