045 146 2096

PT-Palvelut

Terveellinen ja turvallinen harjoittelu | Terveellinen ravitsemus | Kehonhuolto | Palutuminen | Kuntosaliharjoittelu | Harjoittelu kotona | Ohjaus kohti tavoitettasi |

Tarjoan Personal trainer -palveluja joissa käsitellään liikuntaa, ravitsemusta, palautumista ja kehonhuoltoa tarpeesi mukaan. Tarjoan tuntiveloituksella palvelut niin kotiisi, kuntosalille tai vaikka metsäpolulle! Ohjaustunnit voidaan järjestää myös etäyhteydellä tietokoneen tai puhelimen välityksellä, jolloin myös palvelu on sinulle edullisempaa.

Liikunnan saralla kokemusta löytyy kuntosaliharjoittelusta, kehonpainoharjoittelusta sekä erilaisista kehonhuoltomenetelmistä. Lisäksi osaan huomioida harjoittelussa virheasentoja ja kokonaisuutta kattavasti. Tämä takaa sinulle turvallisen ja terveellisen harjoittelun. Autan sinua myös löytämään itsellesi sopivan mielekkään liikuntamuodon.

Ravitsemuksessa valmennan asiakasta kohti parempia luonnollisia valintoja ja ennenkaikkea terveellistä ravitsemusta. Omat rankat kokemukset suolistosairauksista crohnin taudista lähtien ovat motivoineet opiskelemaan ravinnon terveysvaikutuksista kattavasti. Ravinnolla voidaan vaikuttaa kaikkiin elämän osa-alueisiin ja ennaltaehkäistä elintapasairauksia joten sen on oltava kunnollista!

Kehonhuollon menetelmistä putkirullaus ja ennenkaikkea Kalevalaisen jäsenkorjauksen opiskelu on antanut laajat työkalut kehonhuollon merkityksen ymmärtämiseen. Tarvittaessa hoidan myös sinun virheasennot kuntoon jäsenkorjauksen avulla. Osaan auttaa sinua löytämään sinulle sopivan kehonhuollon menetelmän.

Toimintasektorina on Joensuu ja Kuhmo, mutta etäyhteyden palveluissa koko Suomi. Samalla veloituksella kaikki pt-palvelut lukuunottamatta valmennuksia, harjoitusohjelmia ja firstbeat-mittauksia.

Kiinnostuitko? Soita tai laita viestiä: 045 146 2096 / simo@komis.fi

Tarvitsetko sinulle räätälöidyn harjoitusohjelman, jossa sinut on otettu huomioon yksilönä sekä huomioitu tavoitteesi?
Harjoitusohjelmat saatavana niin kotiharjoitteluun kuin kuntosalille. Tavoitteesi voi olla esim. painonpudotus, kiinteytys, lihasmassan hankinta, liikkuvuuden lisääminen tms.

PT-palveluiden hintatiedot:

Ensitapaaminen 0€
Ohjaustunnit kotona/kuntosalilla/metsäpolulla (a.60min):

1x = 54€
5x = 250€
10x = 480€
20x = 960€
Ohjaustunnit etäyhteydellä -20%

Henkilökohtainen harjoitusohjelma kotiin tai kuntosalille (1 tai 2 jakoinen) . = 59€

Tarkempi hinnasto löytyy TÄSTÄ

Huomioi myös valmennukseni:

Kohti hyvää oloa -valmennus

Paketteja voidaan myös räätälöidä tarpeesi mukaan, kysy niistä tarjousta.

Soita tai laita viestiä: 045 146 2096 / simo@komis.fi