045 146 2096

Online-ravintovalmennus

Henkilökohtainen ravintovalmennus verkossa, sisältäen online-tapaamiset!

Oletko valmis muuttamaan käsitystäsi terveellisestä ravinnosta? Nyt sinulla on tilaisuus osallistua online-ravintovalmennukseen, jossa on koottu kasaan kaikki parhaat vinkit miten voit edistää terveyttäsi ravinnon avulla! Tämä ravintovalmennus toteutetaan terveyden ehdoilla, kuitenkin niin ettei mistään tarvitse kokonaan välttämättä luopua. Valmennus eroaa perinteisistä nettivalmennuksista sillä, että tässä on mukana online-tapaamiset ja sinut otetaan huomioon yksilönä. Online-tapaamisten aikana jokaiselle asiakkaalle ohjataan yksilöllisesti miten hänen terveyttään ja tavoitteitaan tukeva ravitsemus kannattaa koostaa.

Jokaisen yksilölliset tavoitteet otetaan siis valmennuksessa huomioon. Toisella se voi olla painon pudottaminen ja toisella pelkkä terveyden edistäminen. Toiset haluavat kasvattaa lihasmassaa, toiset kiinteytyä. Joku voi haluta vähän lisää painoa. Tavoitteita on monia ja sinun tavoitteesi otetaan valmennuksessa huomioon!

Ps. kaloreita lasketaan valmennuksessa vain tarvittaessa!

 

Terveys on kaiken A ja O!

Useimmat arvostaa omaa terveyttään, mutta harvemmat ovat valmiita tekemään asioita terveydensä eteen. Monia elintapasairauksia voidaan ehkäistä ravitsemuksen avulla. Näistä tyypillisimpiä ovat diabetes, verenpainetauti ja kolesteroli. Entäpä matala-asteinen tulehdus? Mitä jos voisit välttää näitä tekemällä viisaita valintoja nyt? Uupunut ja vetämätön olotila ei ole normaalia ja sen parantamiseen löytyy keinoja!

Mikäli tavoitteenasi on pudottaa painoasi, niin siinä tulee ottaa monta asiaa huomioon. Painoa voi nimittäin olla jopa helppo pudottaa syömällä niukasti, mutta se on aivan väärä lähtökohta painonpudotukseen. Usein käy niin, että paino kyllä putoaa, mutta samalla putoaa myös olotila ja hyvinvointi. Tässä käy niin, ettei jaksa. Lisäksi usein näissä pikadieeteissä tapahtuu niin, että kun dieetti on ohi, nin palataan vanhaan tuttuun turvalliseen ja kaikki tulee takaisin. Painonpudotukseen ei ole vippaskonsteja. Tämä valmennus antaa sinulle keinot miten pudottaa painoa niin, että tulokset kestävät, olotila pysyy energisenä ja terveyttä tukevana!

 

Askarruttaako mieltäsi esimerkiksi:

 • Mikä on terveellistä ravintoa?
 • Millä tavalla onnistun pudottamaan painoa?
 • Miten tulisi syödä harjoittelun jälkeen?
 • Kananmuniako, entä kolesteroli?
 • Mitä rasvaa kannattaa syödä?
 • Mitä lisäravinteita kannattaa käyttää?
 • Minkä verran proteiinia päivässä?
 • Miten ateriat kannnattaa koostaa?
 • Mitä kannattaa välttää?
 • Onko sokeri pahasta?
 • Entä kasvikset?
 • Miten elintarvikkeiden lisäaineet?
 • Miten saadaan kestäviä tuloksia?

mm. näihin kysymyksiin saat vastauksia valmennuksen aikana!

 

Asiakkaan kertomaa valmennuksesta:
(61v nainen) Lähtötilanteesta saavutettiin valmennuksen aikana 8,5kg:n painonpudotus (76,5kg -> 68kg ja BMI 32 -> 27) Verenpaine laski 140/90 -> 122/68 Diabeteslääke* puolitettiin alkuperäisestä. Astman oireet hävisivät kokonaan ja pääsin irti astmalääkkeestä*. Veriarvot olivat huomattavasti parempana valmennuksen jälkeen (sokeri-, maksa- ja munuaisarvot laskivat kaikki) Kolesteroliarvo 5,6 -> 4.1 Kivennäisainearvot nousivat huomattavasti. Väsymys on tiessään, olo on energinen ja virkeä, aivan erillainen mitä ennen! Suosittelen vahvasti kaikille!

*lääkitysten muutokset sairauksien hoidossa on aina neuvoteltava yhteistyössä lääkärin kanssa.

 

Aivan uskomattomia, mutta todellisia tuloksia näin lyhyessä ajassa!

 

Tämä 3KK Online-ravintovalmennus sisältää:

 • Alkuhaastattelu puhelimen tai tietokoneen välityksellä
 • Ruokapäiväkirja ja sen analysointi 2 päivältä
 • Etätapaamiset* 5x (a.60min)
 • Raportointi edistymisestä 2 viikon välein

*tapaamiset toteutetaan tietokoneen, tabletin tai matkapuhelimen välityksellä

 

Valmentajan kertomaa:
Ravitsemuksessa valmennan asiakasta kohti parempia luonnollisia ja prosessoimattomia valintoja ja ennenkaikkea terveellistä ravitsemusta. Omat rankat kokemukset suolistosairauksista crohnin taudista lähtien ovat motivoineet opiskelemaan ravinnon terveysvaikutuksista kattavasti. Myös lisäaineettomasta, maidottomasta, gluteenittomasta ja FODMAP- ruokavaliosta löytyy kokemusta. 

 

Mitä tämä kaikki sitten maksaa?

 

Kaikki valmennuksen elementit on saatu sähköisiksi, eikä varsinaisia fyysisiä tapaamisia ole. Tämä pudottaa valmennuksen kustannuksia molemmille osapuolille. Tämä valmennus maksaa vain 234€ TAI 78€/kk sis.alv24%

Valmennus voidaan toteuttaa koko Suomen alueella. Paikkoja valmennukseen on rajoitetusti joten varaathan paikkasi ajoissa! Saatavana myös pienryhmille, kysy tarjousta. Valmennukseen on mahdollista liittää myös liikuntaosio mukaan, kysy tästä tarjousta erikseen.

Valmennus voidaan toteuttaa vain silloin, jos olet valmis muuttamaan käsitystäsi terveellisestä ravinnosta!

simo@komis.fi / 045 146 2096

” Energinen olo lähtee ravitsemuksesta! “