045 146 2096

Kohti hyvää oloa -valmennus

 

Miltä tuntuisi jos kroppa olisikin paremmassa kunnossa? Miltä tuntuisi jaksaa ja voida paremmin elämän rasitteissa? Miltä tuntuisi lopultakin syödä terveellisesti ja silti nautinnollisesti? Haluaisitko myös pudottaa hieman painoa, kiinteytyä tai hankkia hieman lihasmassaa? Löydä tasapaino kaiken keskelle: Kohti hyvää oloa -valmennus on juuri sinulle!

Valmennuksen avulla saavutat nopeammat tulokset, vältät sudenkuopat ja opit tekemään parempia valintoja jotka rakentavat sinulle perustan hyvälle ololle! Tämä ei ole verkkovalmennus vaan livevalmennus, jossa sinut otetaan aina huomioon yksilönä sekä jokainen valmennus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi. Ohjaustunnit järjestetään kasvokkain face to face meiningillä! 

Valmennuksessa on neljä osa-aluetta:

Liikunta(*1), ravinto (*2), palautuminen(*3) sekä kehonhuolto(*4). Näistä jokaista käydään ohjaustuntien aikana asiakkaan henkilökohtaisen tarpeen mukaan lävitse. Pääpaino valmennuksessa voi olla missä osa-alueessa tahansa, sillä nämä määräytyy yksilöllisesti. Tarkoitus on kuitenkin usein saada keho parempaan kuntoon!

Valmennukseen sisältyy:

  • Alkutilanteen kartoitus ja suunnitelma valmennuksen toteuttamisesta
  • Ohjaustunnit (*1,*2,*3,*4) joko kuntosalilla, kotona tai vaikka luonnon keskellä metsäpolulla!
  • Ruokapäiväkirjan ja analyysin
  • Henkilökohtainen, juuri sinun omiin tavoitteisiisi räätälöity harjoitusohjelma ja sen päivittäminen
  • Firstbeat – hyvinvointianalyysi valmennuksen aluksi ja lopuksi
  • Yhteydenpito valmentajaan whastsapp -sovelluksella

+ Kalevalainen jäsenkorjaus (1 hoitokerta opiskelijatyönä) ilmaiseksi jokaiselle valmennuksen aloittajalle!

Koska elämäntapamuutos on pitkä prosessi ja vaatii aikaa, valmennuksen kesto on minimissään 6kk. Valmennuksen voi myös valita 12kk:n mittaisena. 

Kuntosalilla käyminen valmennuksen aikana ei ole välttämätöntä, mikäli et sitä halua. Valmennuksen liikunta(*1) -osio voidaan toteuttaa hyvin myös kotiharjoiteluohjelmalla, tai vaikka hyödyntämällä arkiaskareita liikunnan kannalta.

Tätä valmennusta et saa mistään muualta. Valmennuspaikkoja on rajallisesti, joten varaa omasi heti:

  • Laita mailia: simo@komis.fi
  • Soita: 045 146 2096

 

Matka kohti hyvää oloa alkaa nyt!

ps. haluaisitko tutustua tarkemmin personal trainer- palveluihin?