045 146 2096

PT-Palvelut

Terveellinen ja turvallinen harjoittelu | Terveellinen ravitsemus | Kehonhuolto | Palautuminen | Kuntosaliharjoittelu | Harjoittelu kotona | Ohjaus kohti tavoitettasi |

Tarjoan Personal trainer -palveluja joissa käsitellään liikuntaa, ravitsemusta, palautumista ja kehonhuoltoa tarpeesi mukaan. Voit valita joko ohjaustunnit tuntiveloituksella, tai kattavammat yksilövalmennukset. Tuotan palvelut niin kotiisi, kuntosalille tai vaikka metsäpolulle! Ohjaustunnit voidaan järjestää tarvittaessa myös etäyhteydellä tietokoneen tai puhelimen välityksellä.

Liikunnan saralla kokemusta löytyy kuntosaliharjoittelusta, kehonpainoharjoittelusta sekä erilaisista kehonhuoltomenetelmistä. Lisäksi osaan huomioida harjoittelussa virheasentoja ja kokonaisuutta kattavasti. Toisinaan halutaan harjoitella kovasti, poistua mukavuusalueelta, rakentaa kehoa, tehdä kovia voimaharjotteita jolloin sopeutan valmennustyylini asiakkaan tarpeen mukaan. Kuitenkin turvallisuus harjoittelussa on kaiken a ja o sillä tämä takaa sinulle turvallisen ja terveellisen harjoittelun.

Ravitsemuksessa valmennan asiakasta kohti parempia luonnollisia valintoja ja ennenkaikkea terveellistä ravitsemusta. Omat rankat kokemukset suolistosairauksista crohnin taudista lähtien ovat motivoineet opiskelemaan ravinnon terveysvaikutuksista kattavasti. Ravinnolla voidaan vaikuttaa kaikkiin elämän osa-alueisiin ja ennaltaehkäistä elintapasairauksia joten sen on oltava kunnollista!

Kehonhuollon menetelmistä putkirullaus ja ennenkaikkea Kalevalaisen jäsenkorjauksen opiskelu on antanut laajat työkalut kehonhuollon merkityksen ymmärtämiseen. Tarvittaessa hoidan myös sinun virheasennot kuntoon jäsenkorjauksen avulla. Osaan auttaa sinua löytämään sinulle sopivan kehonhuollon menetelmän.

Yksittäiset ohjaustunnit sopivat tehokkaaseen treeniin, tekniikoiden tsekkaukseen, jonkin aihealueen tarkempaan tutkiskeluun ja ovat sovellettavissa asiakkaan tarpeen mukaan.

Valmennukset sopivat asiakkaalle, jotka etsivät perusteellisempaa valmennusta kohti tavoitteitaan. Valmennuksissa otetaan kattavasti huomioon palautuminen, uni, harjoittelu ja ravitsemus. Sinun määrittelemäsi tavoite ohjaa valmennuksen suuntaa ja on muokattavissa tarpeittesi mukaiseksi.

Valmennuksista löytyy lisää hinnasto sivulla. Valmennuspaikkoja rajoitetusti.

Toimintasektorina Joensuu ja etäyhteyden palveluissa koko Suomi. Samalla veloituksella kaikki pt-palvelut lukuunottamatta valmennuksia, harjoitusohjelmia ja Firstbeat-mittauksia.

Kiinnostuitko? Soita tai laita viestiä: 045 146 2096 / simo@komis.fi

Tarvitsetko sinulle räätälöidyn harjoitusohjelman, jossa sinut on otettu huomioon yksilönä sekä huomioitu tavoitteesi?
Harjoitusohjelmat saatavana niin kotiharjoitteluun kuin kuntosalille. Tavoitteesi voi olla esim. painonpudotus, kiinteytys, lihasmassan hankinta, liikkuvuuden lisääminen tms.

PT-palveluiden hintatiedot:

Ensitapaaminen 0€
Ohjaustunnit kotona/kuntosalilla/metsäpolulla (a.60min):

1x = 54€
5x = 250€
10x = 480€
20x = 920€

Ohjaustunnit etäyhteydellä -20%

Henkilökohtainen harjoitusohjelma kotiin tai kuntosalille (1 tai 2 jakoinen) . = 69€ (sis.60 minuutin läpikäynnin ohjelmalle)

Tarkempi hinnasto löytyy TÄSTÄ

Paketteja voidaan myös räätälöidä tarpeesi mukaan, kysy niistä tarjousta.

Soita tai laita viestiä: 045 146 2096 / simo@komis.fi